Vink Adviesgroep     Onze medewerkers voor ons kantoor
  Risicoverzekering | Online tools | Begrippen |
Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs

Actueel : Premie risicoverzekeringen zijn sterk gedaald !

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die een (vaak groot) geldbedrag uitkeert indien een op de verzekering genoemde persoon voor een bepaalde datum komt te overlijden. Deze verzekeringen worden bijvoorbeeld vaak afgesloten samen met een hypotheek. Doel daarvan is te zorgen dat indien een van de kostwinners door ziekte of ongeval onverwacht komt te overlijden, het gezin toch de hypotheekschuld kan aflossen en daarmee in de woning kan blijven wonen.

Premies zijn sterk gedaald

Door verschillende oorzaken zijn de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen in de afgelopen jaren sterk gedaald. In bepaalde situaties kunt u hiervan misschien profiteren wat voor u een besparing op de premie over de ORV gaat opleveren.

Waarschuwing vooraf

We willen u wel nadrukkelijk het volgende onder de aandacht brengen. Uw huidige overlijdensrisicoverzekering biedt belangrijke financiŽle zekerheid. U doet er verstandig aan deze verzekering alleen te beŽindigen indien u of deze financiŽle zekerheid niet meer nodig heeft, of wanneer u zeker weet dat u in aanmerking komt voor een nieuwe overlijdensrisicoverzekering tegen een lagere premie. Zoín nieuwe verzekering afsluiten is vaak niet mogelijk, indien sinds het afsluiten van uw huidige verzekering uw gezondheid minder goed is geworden. U heeft er dan een groot belang bij uw bestaande verzekering te handhaven.

Bereken gelijk of je op de premie van de risicoverzekering kan besparen.

 ASSURANTIňN
 HYPOTHEKEN 
 OVER ONS 
 CONTACT 
 Vink Adviesgroep
 Rederijkersplein 4
 2203 GB Noordwijk
 telefoon 071 3613810
 fax 071 3649439
De vuurtoren van Noordwijk